UNDER 1 TONN

Fra 2024 lanseres et nytt mineralittpussmørtel-konsept for salg av mindre kvanta, under 1 tonn.

I Norge finnes mange praktfulle bygg som er overflatebehandlet med mineralittpuss. Pussen er en mineralsk spesialmørtel – en dekorativ sluttpuss med fristilte steintilslag.

Hittil har det kun vært mulig med spesialbestillinger og produksjon for salg over 1 tonn. Det har lenge vært behov for å kunne tilby mindre kvanta for utførelse av mindre fasade-reparasjoner. Nå er dette endelig på plass og mørtelen forhandles av:

Bergen Mursenter AS

Conrad Mohrs veg 15, 5072 Bergen

Kontaktperson: Per Gunnar Fjelltveit

E-post: per@bergenmursenter.no
Mobil tlf.  +47 934 67 506

www.bergenmursenter.no

Om Bergen Mursenter: «Bergen Mursenter er sentralt plassert med butikk og lager like syd for Bergen sentrum. Vi lagerfører et bredt spekter med kvalitetsprodukter fra noen av bransjen mest anerkjente leverandører. Vi har pigmenteringsanlegg for maling og farget puss, en rikholdig utstilling på ulike typer teglstein og fasadeløsninger i mur og puss. Vår overordnete målsetning er å aktivt bidra til murbransjens «ve og vel». Vi er også medlem av Norsk Mur- og Fliseforum.  Som den første i Skandinavia tilbyr vi nå, i samarbeid med BC Produkter, mineralittpuss for kjøp i kvantiteter på under 1000 kg.»

Mineralittpuss er fremstilt uten tilsetningsstoffer og er 100% diffusjonsåpen. Det er ingen miljøgifter eller plastmateriale i pussen og den oppfyller alle bærekrafts mål både i rehabilitering og i nybygg. Tradisjonelt brukt både innvendig som dekor elementer og utvendig som værhud. Bruk av mineralittpuss som fasade sluttpuss gir store økonomiske gevinster i form av lang levetid (50-100 år) og kun behov for rengjøring i pussens levetid.

Mekaniske skader i pussen bør repareres raskt for å unngå inntrenging av vann og fryse/tine problematikk mellom puss sjiktene, det er derfor lansering av mineralittpuss i kvanta fra 25 kg til 1 tonn er en viktig tilførsel til markedet for å ivareta eksisterende bygg i mineralittpuss.

STANDARDFARGER

I første rekke lanseres produktet med
følgende 4 standardfarger

Hvit mineralittpuss med hvite tilslag/steinmaterialer
(2 komponent)

Hvit mineralittpuss med hvite og svarte tilslag/steinmaterialer
(2 komponent)

Grå mineralittpuss

(3 komponent)

Svart/mørk grå) mineralittpuss

(3 komponent)

Alle andre farger kan skaffes på bestilling.

SPØRSMÅL

Eventuelle spørsmål om det nye konseptet, kan rettes til Bergen Mursenter eller BC Produkter ved følgende kontaktpersoner:

Per Gunnar Fjelltveit

Mobil tlf.  +47 934 67 506

Thor Morten Skogland

Mobil tlf. +47 906 14 879